3 Haziran 2011 Cuma

ALF'ye katılınmaz, ALF olunur


Bugün buradayım çünkü Colorado’daki “Sheepskin” deri fabrikasını yaktım. Birçok insan yaptıklarımdan pişman olmam gerektiğini düşünüyordur. Herhalde benim de şu an nedamet getirip af dilemem bekleniyor. Emin olun, pişmanlık duysam bunu yapardım. Ama yaptığım hiçbir şey için üzgün değilim. Bu mahkemenin otoritesinden de korkmuyorum. Çünkü zulmedenlerin haklarını ezilenlerin ve zulme uğrayanların haklarından üstün tutan hiçbir yasa sistemi adil değildir. 

Bu mahkemenin gerçek ve fiilî bir gücü olabilir, ama benim nezdimde ahlakı yok. Bu mahkeme, ne benim eylemlerimde herhangi bir insana zarar vermemek için aldığım önlemleri dikkate alabilir, ne de koyunların, ineklerin, minklerin, sırf Colorado’daki bir işletme onları hapsedip katlederek para kazansın diye ölene kadar çektikleri işkencelerle ilgilenir.

Hapse girmek hiç umurumda değil. Parayı hayattan üstün tutan bir toplumda, bir savaş suçlusu olmaktan gurur duyarım! Bu mahkeme bilsin ki, işletmelerini yakarak zarara uğrattığım insanlara tek kuruş para ödemeyeceğim! Hepiniz cehenneme gidin ve katlettiğiniz hayvanların kanı üzerinden kazandığınız her kuruşu mezarınıza götürün!

Beni destekleyen dostlarıma: Yanımda olup bu mahkemeye ve hayvanları sömüren herkese, hareketimizin kararlılığı yüzünden özür dilemeyeceğini gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Tüccarların çıkarları pahasına duyarlılığımızdan vazgeçmeyeceğiz! Yeryüzünün ve onun üzerinde yaşayan hayvan toplumlarının ölümünden sorumlu olanlardan hesap sormayı asla bırakmayacağız! Kötülüğün galip gelmesi için, iyilerin hiçbir şey yapmamaları yeterlidir derler. İnsan dışındaki hayvanların esaretini, zulme uğramasını, katliamını önlemenin tek yolu, onlar için savaşmaktır!

Elinizden geleni yapın, yapmanız gerekeni yapın, vegan savaşçılar olun ve katillerle asla işbirliği yapmayın. Hayvan Kurtuluş Cephesi (ALF) tek yoldur. İnsanlık tarihinde hem kişisel olarak bu kadar güçlü hem de dünya çapında bu kadar etkili olan çok az hareket vardır. ALF’ye katılınmaz, ALF olunur! 

Ceza alacak olmam sizi yıldırmasın. Öfkemi ve sevgimi kimse benden alamaz. Birilerinin bir hayvanı özgürleştirip kafesini kırdığı her anda öfkem ve sevgim yaşıyor! Bir aktivistin katliamı meşrulaştıran yasalara boyun eğmeyi reddettiği her anda öfkem ve sevgim yaşıyor! Karanlık gökyüzünün, hayvan sömürücülerinin işletmelerinden birinin alevleriyle yanıp tutuştuğu her anda öfkem ve sevgim yaşıyor!

Sözlerim bu kadar Sayın Hâkim, hapse gitmeye hazırım.

WALTER "YALNIZ KURT" EDMUND BOND (34)
11 şubat 2011'de, bir deri fabrikasını ve "kaz ciğeri" sunulan bir restoranı kundaklamaktan 8 yıl hapse mahkûm edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder